Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Η επιχείρηση ιδρύεται το 1990. Με αρχικό αντικείμενο παραγωγής , την διαδικασία προεκτύπωσης (ατελιέ γραφικών τεχνών), επεξεργασία κειμένων, φωτογραφία, διαφημιστικό έντυπο, εταιρική ταυτότητα, φωτογράφιση προιόντων, κατασκευή καταλόγων και διάφορων άλλων εργασιών, παραγωγή λιθογραφικών films κλπ. Στην ηλεκτρονική εποχή εισήλθε εξ αρχής με υπολογιστές και περιφερειακά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και προσχώρησε πλέον στις νέες απαιτήσεις.

 

 

 Με φρέσκες ιδέες και μια μεγάλη ποικιλία προιόντων και υπηρεσιών, η Copy & Design δεν σας βλέπει ως πελάτες, αλλά σαν συνεργάτες.

 

Δεν μας αφορά εάν θέλετε μία εκτύπωση ή χιλιάδες, πάνω από όλα παρέχουμε σωστό αποτέλεσμα και οικονομικές λύσεις.

 

 

Στο πελατολόγιο μας θα βρείτε μεγάλες επιχειρήσεις, οργανισμούς, διαφημιστικά γραφεία, γραφίστες όπως και πλήθος ελευθέρων επαγγελματιών που μας εμπιστεύτηκαν και μας εμπιστεύονται για την εκτύπωση και την δημιουργία, αλλά και τη προώθηση της επιχείρησης τους.

Με την βοήθεια και των διαφόρων ειδών εκτύπωσης (offset, ψηφιακή, μεταξοτυπία, μεγάλων διαστάσεων, ξηρογραφική κτλ.), έχουμε το πλεονέκτημα να σας προσφέρουμε περισσότερες και οικονομικότερες λύσεις.

 

 

Η Copy & Design πέρα από την εκτύπωση, αναλαμβάνει την δημιουργία και υλοποίηση ιδεών, όσο παράλογη να είναι για άλλους. Ελάτε να μας δοκιμάσετε και θα δείτε οτι η φαντασία μας και η δημιουργικότητα μας απλά δεν έχει όρια.

 

 

 

Η στοχευμένη διαφήμιση δεν είναι πολυτέλεια πια στις μέρες μας, αλλά είναι αναγκαία για να μπορέσει η επιχείρηση να ανταπεξέλθει στον αναταγωνισμό. Έχοντας γνώμονα αυτό η  Copy & Design και το έμπειρο προσωπικό της ,το οποίο κατέχει την τεχνογνωσία , μπορεί να φέρει εις πέρας τη κάθε δουλειά - πρόκληση.

 

Πάρτε μια ιδέα! www.youtube.com/watch

 

*Τα στοιχεία σας δεν αποθηκεύονται και δεν δημοσιεύονται σε τρίτους.​

 
Banner
Banner
Banner